Privatlivspolitik & ansvarsfraskrivelse

På denne side kan du læse privatlivspolitikken gældende for Geriater.dk, samt en generel ansvarsfraskrivelse for indholdet.

Privatlivspolitik

Serverdriften af Geriater.dk finansieres af reklamer leveret af AdSense (Google). Visningen af reklamer har intet indflydelse på indholdet. I forbindelse med visning af reklamer indsamles der ikke-personlige oplysninger som anvendes til at vise mere relevante reklamer for dig. Når du klikker på en reklame og køber en vare, modtager Geriater.dk en mindre kommision der går til driften af sitet. Der indsamles også statistik i forbindelse med besøgende på sitet, som anvendes til at se hvor mange der besøger sitet og hvilke artikler der læses mest. Alle oplysninger der indsamles er ikke af personlig karakter og opbevares ikke af Geriater.dk, men af AdSense og Google Analytics som de fleste andre websider du besøger.

Ansvarsfraskrivelse

På Geriater.dk kan du læse artikler med fagligt indhold. Indholdet må ikke anvendes til patientudredning eller behandling, men skal udelukkende ses som inspiration til sundhedsprofessionelle. Det er derfor vigtigt at du orienterer dig i lokale eller nationale instrukser, eventuelt i nogle af de referencer der fremgår af artiklerne.